Har du spørgsmål, så ring 5347 9734
 

Forbered bilen til foråret

Vinteren er ovre og foråret er godt i gang og i den forbindelse, er der mange ting, du sev kan gøre for at gøre din bil klar og lækker til det nye lune halvår.

Dæk

Én ting du med fordel kan gøre, nu hvor de kolde vintermåneder har passeret er at få skiftet vinterdækkene på bilen og få sat sommerdæk på. Sommerdækkene sørger for, med deres mere glatte overflade, at udstyre bilen med et bedre grib på vejen, hvilket styrker både køreevnen og -komforten.

Støvsug bilen. Bilen er en brugsgenstand og derfor bliver den også helt naturlig beskidt, når månederne går. Gør derfor din bil toplækker igen både udenpå og indeni og støvsug bilen, så den bliver ren og klar til forår- og sommerture.

Skift måtter

Vinteren har budt på både sne, regn og slud og derfor har mange sikkert også valgt at skifte til gummimåtter, der bedre kan håndtere fugt og møg. Men nu står sommeren snart for døren og derfor er det igen tid til at skifte til sommermåtter. Stofmåtter fanger bedre fnuller og gris, og er med deres bløde overflade lækker bilinteriør. Derfor er foråret det bedste tidspunkt til at genintroducere stofmåtten, der sørger for, at holde din bil pæn og ren hele foråret og sommeren.

Over vinteren har du sandsynligvis udstyret bilen med en masse ting, der har gjort det lettere for dig, at komme igennem de kolde måneder – og det er nu tid til at tømme bilen. Tøm bilen for sneskraber, sneskovl, tykke tæpper og lignende og gør igen bilen rummelig til andre sæsonprægede ting.

Installer igen et par faste køre-solbriller i bilen. Måske har du næsten opgivet håbet om, at vejret igen vil byde på skarp sol og varme – men fortvivl ej. Foråret spejder ikke kun mod sommeren, men er også en sæson der i sig selv byder på en stor mængde solskin. Udstyr derfor altid bilen med et par solbriller, og vær klar de dage solen står skarpt i din retning.

 

 

VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!