Har du spørgsmål, så ring 5347 9734
 

Lastbilmekaniker i Storkøbenhavn

Automobilværkstedet Harpelunde er et lille værksted bestående af to erfarne lastbilmekanikere. Vi har begge stor erfaring indenfor reparation af lastbiler, personbiler, kraner og gravemaskiner, og vi foretager næsten alt tænkelig reparation og service på dit køretøj.

På vores værksted i Brøndby har vi højt til loftet – i mere end en forstand. For vi reparerer og servicerer næsten alt, der kan køre eller sejle, og vi tager imod både private og erhvervsdrivende kunder. Ingen opgaver er for små eller for store, og alle kunder er lige vigtige.

Udgangspunktet for alt vores arbejde er god service og høj professionalisme, og vi tilstræber at levere et resultat, du bliver tilfreds med – hver gang! Vi vil nemlig være din foretrukne automekaniker i København og omegn, og vi ser gerne, at vores kunder vender tilbage igen og igen.

Fleksibel mekaniker i Københavnsområdet

Vores værksted i Brøndby er fuldt udstyret til at varetage reparationer af køretøjer i alle størrelser. Vi er dog klar over, at det ikke altid er muligt at få transporteret en havareret lastbil frem til vores værksted. Derfor rykker vi naturligvis ud med vores servicevogn, når du har brug for en lastbilmekaniker.

Det er underordnet, om du er strandet på en rasteplads med din lastbil. Vi kører ud, så du kan blive køreklar igen. Fleksibilitet er et vigtigt nøgleord hos Automobilværkstedet Harpelunde, og derfor er tilkaldeservice en naturlig del af vores arbejde som lastbilmekanikere.

Størrelsesordenen af reparationen er ligegyldig. Vi kommer gerne ud og gør din lastbil køreklar. Hvis vi ikke kan klare reparationen på stedet, sørger vi selvfølgelig også for bugseringen.

Reparationer af lastbiler – og meget andet

Automobilværkstedet Harpelunde er beliggende på Midager 13, 2605 Brøndby – tæt på det centrale København. Vi tilbyder service, fejlfinding, reparation og dækskift for private kunder samt en lang række øvrige ydelser til erhvervskunder.

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du har brug for en professionel og erfaren automekaniker i Storkøbenhavn. Vores service er høj, og vores priser er lave, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på reparation af din lastbil eller bil.

VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!