Har du spørgsmål, så ring 5347 9734
 

Professionel lastvognsmekaniker ved København

Velkommen til Automobilværkstedet Harpelunde. Vi er et lille men erfarent og professionelt værksted, som udfører reparationer af lastbiler i København og omegn. Værkstedet er ejet af lastbilsmekaniker Kristian Harpelunde Mikkelsen, men vi reparerer alle slags køretøjer – lige fra personbiler og varevogne til lastbiler, kraner og gravemaskiner.

Kvalitetsbevidste reparationer af lastbiler

I vores erhverv som lastbilvognsmekanikere har vi stor fokus på kvalitet. Derfor efteruddanner vi os løbende, så vi altid er klar til følge med udviklingen indenfor reparation af lastbiler og andre køretøjer. Desuden benytter vi udelukkende reservedele af højeste kvalitet, ligesom vi selvfølgelig også bruger originale dele, når vi udfører reparationer af lastbiler og andre køretøjer.

Autoservice for alle og til ethvert behov

Hos Automobilværkstedet Harpelunde gør vi ikke forskel på kunderne. Alle får den samme behandling og kvalitetsbevidste service. Vi laver gerne småreparationer på almindelige, privatejede personbiler, ligesom vi også gerne foretager reparationer af lastbiler, varevogne og andre større køretøjer for vognmænd og øvrige erhvervsdrivende.

Ingen opgaver er for små eller for store. Vores værksted er ligeledes indrettet til at tage imod alle slags køretøjer, og vi er udstyret med moderne og professionelt værktøj og testudstyr til ethvert behov. Til gengæld har vi sparet de smarte facader væk, så vi kan yde høj service til fordelagtige priser.

Vi kommer til dig, når du er gået i stå

Vi vil gerne være din foretrukne lastbilmekaniker i Storkøbenhavn. Derfor satser vi i høj grad på at levere en service, der imødekommer vores kunders behov. Det betyder for eksempel, at vi gerne kommer ud og reparerer din lastbil på stedet. Du behøver altså ikke selv at tænke på bugsering. Vi kommer til dig med vores servicevogn og ordner din lastbil på stedet, så du kan komme videre med dit arbejde så hurtigt som muligt.

Lastbilmekaniker for hele Storkøbenhavn

Vi bor på Midager 13, 2605 Brøndby, men vi udfører reparationer af lastbiler i hele Københavnsområdet. Vi har stor erfaring som lastvognsmekanikere, men vi kan reparere alt, der kan køre. Vi garanterer, at dit køretøj er i gode hænder hos os.

Hvis du har spørgsmål til vores service, ønsker at bestille en tid eller har behov for en bugsering, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udfører alle reparationer, du kan komme i tanke om, og vi stiller naturligvis en lånebil til rådighed, så du ikke skal holde stille, mens vi arbejder.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej.

VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!