Har du spørgsmål, så ring 5347 9734
 

Autoværksted København

Automobilværkstedet Harpelunde er et professionelt autoværksted nær København, som ved, hvad der skal til, når dit køretøj ikke vil, som du vil. På værkstedet finder du to fagfolk – en udlært lastvognsmekaniker og en mekaniker – som med adskillige års erfaring i bagagen kan varetage langt de fleste typer af opgaver. På vores autoværksted ikke langt fra København går høj kvalitet og god service hånd i hånd, hvorfor du hos os finder én mekaniker til det hele.

Autoværksted Harpelunde er dit autoværksted i København

Hos Automobilværkstedet Harpelunde tilbyder vi at reparere både personbiler, lastbiler, gravemaskiner, kraner, trucks og lifte for både privatkunder og erhvervsdrivende. For at opnå størst gensidig tilfredshed vurderer vi mulighederne for reparation, hvorefter vi vejleder dig om den mest økonomiske udbedring ud fra dine ønsker til driftsøkonomi, færdselssikkerhed, køretøjets udseende, brugsværdi og miljøkrav.

Privatkunder

Til privatkunder kan vi blandt andet tilbyde afhentning og bugsering, skift af dæk og naturligvis reparation og udskiftning af motorer, bremser, kobling og styretøj. Vi foretager desuden service, fejlfinding og reparation af elektriske anlæg. Hvis behovet er der, tilbyder vi dig en lånebil, mens du venter.

Erhvervskunder

Til erhvervsdrivende tilbyder vi den samme række af ydelser, som vi tilbyder privatkunder. Derudover får du som erhvervsdrivende mulighed for tilkaldeservice, hydraulik, systematisk service på virksomhedens vognpark og vintertjek af vogne og materiel. Vi tilbyder også servicering af påhængsvogne, sættevogne og specialudstyr.

Fordelene ved Automobilværkstedet Harpelunde er mange. Først og fremmest udfører vi professionelt arbejde og kyndig vejledning. Som et ekstra plus kan vi med vores lille værksted nær København tilbyde at rykke ud med vores servicevogn, så dig og dit køretøj hurtigt bliver kørende igen. Kort sagt: Automobilværkstedet Harpelunde er et kompetent autoværksted nær København.

Kontakt os

Hvis du er på udkig efter en mekaniker, der kan klare det meste, er du velkommen til at kontakte Automobilværkstedet Harpelunde. Vores værksted  ligger på adressen Midtager 13, 2605 Brøndby

Hos Automobilværkstedet Harpelunde er ingen opgave for lille – kontakt os gerne, hvis du kunne bruge vores hjælp og vejledning!

VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!